ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένει τον Χάνλαν ο Καστρίτης ενόψει του φιλικού… πρόβα τζενεράλε

Την εξέλιξη της κατάστασης του Ολιβιέ Χάνλαν περιμένει να δει και στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Καστρίτης ενόψει του αυριανού τελευταίου φιλικού κόντρα στον Ηρακλή.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται το Σάββατο στο Παλέ την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου σε μια… άτυπη ρεβάνς του πρώτου μεταξύ τους φιλικού στο Ιβανώφειο που βρήκε νικητή τον Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Άρη θα περιμένει να δει αν ο Χάνλαν έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το αυριανό φιλικό, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος (2-3 Οκτωβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό).

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Αμερικανός γκαρντ και αρχηγός της ομάδας να πάρει κάποια λεπτά στο παρκέ, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να προφυλαχθεί από το τεχνικό τιμ, όπως συνέβη και στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Κολοσσό. Η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, με τον Χάνλαν τις προηγούμενες ημέρες να κάνει κυρίως θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

To Top