ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι υψηλές απαιτήσεις του Ράντου και τα απαραίτητα… γκάζια!

Ο Αλέκος Ράντος είναι το νέο πρόσωπο του φετινού τεχνικού τιμ του Άρη, επί ολλανδικού εδάφους, με τον πολύπειρο προπονητή τερματοφυλάκων να ανεβάζει από νωρίς τον πήχη για τους γκολκίπερς του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθεί ο έμπειρος προπονητής είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με τον ίδιο να ανεβάζει σημαντικά τον δείκτη δυσκολίας, από τη στιγμή που έχει μπροστά του, τρεις νεαρούς τερματοφύλακες.

Ο Χουλιάν Κουέστα, που αν και 27 ετών, είναι με διαφορά ο πιο έμπειρος στην θέση του “άσου”. Από εκεί και πέρα, βλέπει ως “στοίχημα” τόσο την βελτίωση του Ισπανού τερματοφύλακα, όσο και την ανάδειξη των νεαρών, Φαμπιάν Έμαν (21 ετών), Απόστολο Τσιλιγγίρη (18 ετών) και Ντίνο Αρβανίτη (21 ετών).

Στη χθεσινή, μάλιστα, απογευματινή προπόνηση… γκάζωσε τους τρεις νεαρούς, καθώς ο Ισπανός γκολκίπερ αναχωρεί για την Ελλάδα, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Τους έκανε έντονες παρατηρήσεις για τις τοποθετήσεις τους και όχι μόνο, με μοναδικό στόχο την άμεσα βελτίωσή τους, καθώς τους λείπει μεν η εμπειρία, αλλά έχουν το ταλέντο να προχωρήσουν.

 

 

To Top