ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… χαμηλές “πτήσεις” του Νταρίντα, η διαχείριση του στην προετοιμασία και η “επιστροφή”

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ποδοσφαιριστής “βαρόμετρο” του Άρη, MVP την περασμένη σεζόν και δικαιολογημένα ένας από τους πιο κομβικούς μοχλούς της ομάδας, παραμένει -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- σε χαμηλές “πτήσεις”.

Κατά γενική ομολογία φέτος είναι λίγες οι καλές στιγμές του, δεν έχει δώσει αυτά που μπορεί και θέλει η ομάδα και όχι άδικα προβληματίζει με την απόδοσή του. Ο Άρης θέλει τον καλό Νταρίντα με την εμπειρία και την ποιότητα του και η “επιστροφή” του είναι το ζητούμενο για την ομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λογικά θα δώσει τη δυνατότητα στον Τσέχο να “καθαρίσει” το μυαλό του και να γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν πέρυσι, βοηθώντας την ομάδα για την “επιστροφή” της…

Είναι γεγονός ότι με την έλευση του στην ομάδα του Άρη μπήκε σε μια διαδικασία “NON-STOP”, έδωσε πολλά, όμως εδώ τίθεται το θέμα της όχι σωστής διαχείρισής του στην προετοιμασία. Ο Νταρίντα δεν πήρε “ανάσες” και δέχθηκε αγωνιστική φθορά που εκ του αποτελέσματος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ήδη έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να τις εκτίσει στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει με την έναρξη του νέου έτους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τσέχος αποτελεί έναν άριστο επαγγελματία και ποιοτικό ποδοσφαιριστή και η αγωνιστική του άνοδος σίγουρα θα προσδώσει πολλά στον Άρη.

To Top