ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τον ορισμό του αγώνα με τον ΟΦΗ, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δεύτερου γύρου στην οποία ο Άρης ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα, είναι μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζεται από το τεχνικό τιμ, θέλοντας να αποκομίσει τα “κέρδη” από αυτήν.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ το σημερινό ραντεβού είναι το πρωί στο Νέο Ρύσιο. Η κιτρινόμαυρη ομάδα δουλεύει περιμένοντας τον ορισμό της αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα ανεβάζει… στροφές στην λογική της καλύτερης προετοιμασίας.

Όπως έχει αναφερθεί ξανά, η αναβολή θα δώσει χρόνο σε αρκετούς τραυματίες που εξακολουθεί να έχει ο Άρης αλλά και για ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά από μακρά απουσία. Ποδοσφαιριστές, όπως οι Ρουπ, Φεράρι και Σαβέριο θα έχουν περισσότερο χρόνο να επανενταχθούν στην ομάδα, δίνοντας τρεις επιπλέον λύσεις στους κιτρινόμαυρους για τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τρίτη θα διαμορφωθεί εκ νέου το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η Stoiximan Super League, το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με θέμα, ανάμεσα σε άλλα, τον ορισμό των αγώνων που αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των διαιτητών.

To Top