ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι… ψηλοί έδωσαν πόντους και σήκωσαν το βάρος της επίθεσης, χωρίς… μια βολή!

Ο Άρης είχε αρκετούς πρωταγωνιστές στο χθεσινό διπλό επί της Μπουντούτσνοστ, με τους ψηλούς του να αποτελούν σημείο αναφοράς.

Σίλβιο Ντε Σόουζα, Κρις Μπάνκστον και Ίσμαελ Σανόγκο έκαναν σπουδαία δουλειά και ήταν αυτοί που κράτησαν επιθετικά την ομάδα, πετυχαίνοντας οι τρεις τους, περισσότερους από τους μισούς πόντους της ομάδας (35 συνολικά) και παίρνοντας περισσότερα από τα μισά ριμπάουντ των κιτρινόμαυρων (23 από τα 40).

Ο Μπάνκστον, ερχόμενος από τον πάγκο, έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, χωρίς να αστοχήσει σε σουτ (7/7 δπ.), ενώ μάζεψε και έξι ριμπάουντ.

Ο Σανόγκο κέρδισε για ένα ακόμη παιχνίδι πολλές μάχες μέσα στη ρακέτα, δίνοντας επιθετικές λύσεις με τους 11 πόντους, που σημείωσε (4/7 δπ., 1/2 τρ) και κατέβασε κι οκτώ ριμπάουντ.

Ο Ντε Σόουζα έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη, παρότι χρεώθηκε και πάλι γρήγορα με δύο φάουλ. Ο Ανγκολέζος σέντερ μέτρησε 10 πόντους (5/6 δπ.) και εννέα ριμπάουντ, χάνοντας για ένα “σκουπίδι” το νταμπλ-νταμπλ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους τρεις ψηλούς δεν πήγε στη γραμμή για να εκτελέσει βολή (!).

To Top