ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όταν η μπάλα… έκαιγε, ο Κατσίβελης βγήκε μπροστά, παίζοντας τραυματίας!

Η κλάση, η ποιότητα και η ηγετική φυσιογνωμία του Δημήτρη Κατσίβελη φάνηκαν ξεκάθαρα στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ. Παίζοντας, μάλιστα, με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, όπως έκανε γνωστό, μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο 32χρονος γκαρντ είχε 0/6 σουτ και τέσσερα λάθη, αλλά στο κρίσιμο σημείο, ανέλαβε την ευθύνη και οδήγησε τον Άρη σε μια σπουδαία νίκη, έπειτα από μια εκπληκτική ανατροπή.

Όταν η μπάλα… έκαιγε, ο Κατσίβελης βγήκε μπροστά. Έβαλε τους κιτρινόμαυρους για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο παιχνίδι (60-61 στα 3’22’’), σκόραρε ξανά στην επόμενη επίθεσή τους, κάνοντας το 60-63 (στα 2’46’’). Ευστόχησε στην πρώτη βολή, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χάνοντας επίτηδες τη δεύτερη, για να “τρέξει” ο χρόνος και να μην μπορέσουν οι γηπεδούχοι να εκδηλώσουν κανονική επίθεση στα 2,6’’, που απέμεναν για το φινάλε.

Η προσφορά του ήταν πολύ μεγάλη και σε άλλους τομείς, όπως η άμυνα, στοιχείο, που τον χαρακτηρίζει άλλωστε σαν παίκτη, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κατσίβελης έδειξε χθες πόσο σπουδαίος παίκτης είναι και τους λόγους για τους οποίους ο προπονητής των κιτρινόμαυρων επέμεινε τόσο πολύ το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

To Top