ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι 13 χαμένοι βαθμοί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το… 50%

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο, ο Άρης είχε μία ακόμα απώλεια βαθμών στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την πέμπτη φετινή…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πετύχει μόλις πέντε νίκες σε δέκα αναμετρήσεις στην έδρα τους, το 50% δηλαδή -όπως και… εκτός έδρας- καθώς έχουν απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Από τους 30 βαθμούς δηλαδή έχουν συγκεντρώσει 17, πετώντας 13 βαθμούς. Έχασαν βαθμούς με ΠΑΟΚ (ήττα), Ολυμπιακό (ήττα), Παναθηναϊκό (ισοπαλία), Παναιτωλικό (ήττα) και Πανιώνιο (ισοπαλία).

Ο φετινός Άρης έχει ίδιο αριθμό νικών, εντός και εκτός έδρας, καθώς έχει μείνει στις 10 συνολικά νίκες έπειτα από την τελευταία αγωνιστική.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στατιστικό, είναι πως συνολικά 19 γκολ έχουν μπει στα παιχνίδια του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με σκορ 12-7. Από αυτά μόνο τα τέσσερα, 3-1, έχουν μπει στο πρώτο ημίχρονο! Στα πέντε τελευταία το ημίχρονο είναι 0-0, όπως και στα επτά από τα 10.

Είναι γεγονός πως φέτος οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν εκμεταλλευτεί στον βαθμό που θα μπορούσαν την ενέργεια που δίνει το γεμάτο σε κάθε ματς “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μπορεί να είχαν δύσκολα παιχνίδια, η ελληνική διαιτησία της εξυγίανσης να έβαλε σε κάποια το… χεράκι της, και σε κάποια όλα να πήγαν στραβά (βλ. Πανιώνιο), όμως και πάλι πρόκειται για βαθμολογικές απώλειες, που αν είχε αποφύγει κάποιες από αυτές, τώρα θα είχε “κλειδώσει” την 5η θέση και θα ήταν όλο και πιο κοντά στην 4η.

 

To Top