ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τις χθεσινές πολύτιμες “ανάσες” επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O Άρης έχει ως μοναδικό στόχο να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θέλει, ώστε να κάνει πολύ πιο εύκολη την εξασφάλιση θέσης στην 5άδα και φυσικά να παραμείνει “ζωντανός” μέσα από αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων στο “κυνήγι” της 4ης θέσης.

Στον πρώτο γύρο, δεν τα πήγε καθόλου καλά, καθώς μέτρησε τρεις ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Κάτι που θέλει να αλλάξει τώρα και σε μεγάλο βαθμό, παρότι ο δείκτης δυσκολίας είναι υψηλότερος από τότε. Κυρίως γιατί τα δύο εξ΄αυτών (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) τα δίνει εκτός έδρας, σε αντίθεση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Αυτό που χρειάζεται από σήμερα κιόλας η ομάδα, είναι καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Τίποτα δεν καθορίζουν οριστικά αυτά τα ματς. Όμως δεν πρέπει να λείψει το πάθος για το αποτέλεσμα, σε κάθε ένα από αυτά τα ματς ξεχωριστά.

Το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Σιώπη, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και επιστρέφει.

Ο Έλληνας μέσος θα αντικαταστήσει τον Μιτζέν Μπάσα (αποβλήθηκε) στη μεσαία γραμμή και θα έχει στο πλευρό του τον Χαβιέ Ματίγια.

 

To Top