ΜΠΑΣΚΕΤ

“Προσταγή” η παρουσία του Γκάλη, γεμίζει το Παλέ για τον Δημήτρη!

Η παρουσία του Νίκου Γκάλη στο αυριανό φιλικό ζωής του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά είναι υπό μία έννοια… προσταγή για την μαζική παρουσία του κόσμου στο Παλέ. Είναι μια προσταγή που όλοι επιθυμούν να ικανοποιήσουν, όχι για τον Γκάλη, αλλά για τον Δημήτρη, τον μαχητή ζωής!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Είναι βέβαιο πλέον πως το Παλέ αύριο θα γεμίσει. Ο κόσμος ούτως ή άλλως θα ανταποκρινόταν στο κάλεσμα όλων των φορέων του συλλόγου για να δώσει το παρών, ενισχύοντας από το υστέρημά του την οικογένεια του Δημήτρη, του οπαδού του Άρη που δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στην κανονικότητα μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε δύο χρόνια πριν.

Η παρουσία του “Γκάνγκστερ” πολύ απλά επιβεβαιώνει την τεράστια σημασία που έχει το γεμάτο Παλέ στο αυριανό ραντεβού ζωής.

Ο Γκάλης, που προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ως φιλοσοφία ζωής, θα είναι παρών αύριο στο Παλέ για να στηρίξει και να δώσει το σύνθημα σε όλους πως πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Ο Άρης είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και μπορεί να παρουσιάζει πιο εύκολα από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο συμπτώματα εσωστρέφειας, αλλά στα πραγματικά δύσκολα, στα πραγματικά ανθρώπινα γίνεται ένα. Όπως θα είναι αύριο το απόγευμα στο Παλέ.

To Top