Οι 15 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στην Κοινωνία μέχρι τώρα

Δεκαπέντε υποψηφιότητες κατατέθηκαν συνολικά μέχρι τώρα στην Κοινωνία Μελών για τις εκλογές. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί που θα ζητήσουν την ψήφο των μελών του φορέα…

Η αντίστροφη μέτρηση για την γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου στη ΚΜΑ έχει ξεκινήσει. Στη συνέλευση αυτή θα προκηρυχθούν οι εκλογές σε Κοινωνία και ΠΑΕ. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί επίσημα 15 υποψηφιότητες για την Κοινωνία.

Συγκεκριμέα:

1. Σήμερα τέσσερις παράγοντες κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους για το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη στα γραφεία του φορέα.

Πρόκειται για τους

Τάσο Δεσύπρη,

Σπύρο Χριστοφορίδη,

Σήμη Ηλιάδη,

Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

2. Λίγες μέρες νωρίτερα υπήρχαν καταθέσεις υποψηφιότητων από τους

Πέτρο Ταρνατώρο και

Αριστοτέλη Ναούμ.

3. Στην «μάχη» των εκλογών, που θα προκηρυχθούν στη γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου ρίχνονται άλλοι εννιά παράγοντες, έχοντας καταθέσει τις σχετικές υποψηφιότητες, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό στους 15 μέχρι αυτήν την ώρα…

Πρόκειται για τους:

Νικήτα Ματθαίου

Λάμπρο Σκόρδα,

Πέτρο Γαβριηλίδη,

Άγγελο Γρόλλιο,

Γιάννη Κωνσταντίνου,

Κώστα Γεωργιάδη,

Κώστα Οικονόμου,

Θόδωρο Κάργιο,

Κώστα Γκαμάγκα.

Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 8 το βράδυ.

Βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται αύριο Τετάρτη θα ελεγχθούν προαναφερθέντες για το αν πληρούν τα κριτήρια (ποινικό μητρώο κτλ.) ώστε να επικυρωθεί η υποψηφιότητά τους στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Κοινωνία Μελών.

Υπενθυμίζουμε κάτι σημαντικό επί της διαδικασίας: στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Ο κόσμος ψηφίζει και οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται και συγκροτούν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

To Top