Έξι υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Κοινωνία Μελών με νόημα

Έξι νέες υποψηφιότητες (4+2) για το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη κατατέθηκαν στα γραφεία του φορέα. Πρόκειται για τους Τάσο Δεσύπρη, Σπύρο Χριστοφορίδη, Σήμη Ηλιάδη, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, Πέτρο Ταρνατώρο και Αριστοτέλη Ναούμ, οι οποίοι ρίχνονται στη “μάχη” των εκλογών, που θα προκηρυχθούν στη γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου.

Οι έξι άνδρες έφτασαν σχεδόν την ίδια ώρα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι τέσσερις κατέθεσαν σήμερα την υποψηφιότητά τους, ενώ οι άλλοι δυο (Πέτρος Ταρνατώρος, Αριστοτέλης Ναούμ) την είχαν καταθέσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο Τάσος Δεσύπρης μπορεί χθες μέσω facebook  να είχε τονίσει ότι δεν κατέθεσε υποψηφιότητα, τελικώς, όμως, την κατέθεσε σήμερα, όπως άλλωστε είχε εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον, μια και θέλει να επιστρέψει ενεργά στα διοικητικά δρώμενα του φορέα, όπως και ο Σήμης Ηλιάδης που είχε διατελέσει πρόεδρος της (τότε) Λέσχης Φίλων Άρη. Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης είναι γνωστός για την δραστηριότητά του στο τμήμα βόλεϊ του Άρη και ο Σπύρος Χριστοφορίδης διετέλεσε νομικός σύμβουλος και στην ΚΑΕ και στην ΠΑΕ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η σχεδόν ταυτόχρονη παρουσία των 4+2 παραγόντων, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδυάζεται με μια κοινή τους φιλοσοφία στο θέμα της Κοινωνίας Μελών αλλά και γενικότερα στα του συλλόγου, λειτουργώντας ως μια άτυπη ομάδα και φυσικά δεν ήταν τυχαία, έχοντας το δικό της νόημα.

Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 8 το βράδυ.

 

To Top