ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οκάρο: “Σκεφτόμαστε μόνο την Καβάλα, θα ασχοληθούμε με την ΑΕΚ αργότερα”

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Άρης τους αγώνες του με τα Τρίκαλα εκτός έδρας και με τον Κόροιβο χθες στο Παλέ, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα είναι συγκεντρωμένο στην Καβάλα και πουθενά αλλού.

Αυτό τόνισε και ο Οκάρο Γουάιτ μετά τον χθεσινό αγώνα. “Δίχως αμφιβολία,  σκεφτόμαστε μόνο την Καβάλα. Είχαν έναν πολύ δυνατό αγώνα με την Κηφισιά, έχασαν με 4 πόντους αλλά ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι μία δυνατή ομάδα που έχει παίξει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν κίνητρο, να παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ασχολούμαστε με αυτόν τον αγώνα τώρα και θα ασχοληθούμε με την ΑΕΚ αργότερα”, επεσήμανε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ρωτήθηκε αν αλλάζουν πλέον οι ρυθμοί και οι συνήθειες με έναν αγώνα τη βδομάδα και απάντησε πως “είναι φυσιολογικό. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας τώρα που θα έχουμε μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα. Θα έχουμε λιγότερη πίεση και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση κάποιες μέρες ή βδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η βδομάδα είναι όπως όταν είχαμε υποχρεώσεις στο Γιούροκαπ. Από την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε ρυθμούς ενός αγώνα την εβδομάδα”.

Παραδέχθηκε πως είχε κι αυτός στο μυαλό του την ήττα στην Αμαλιάδα λέγοντας ότι “παίξαμε στην έδρα τους και μας κέρδισαν, έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Θέλαμε λοιπόν να πάρουμε αυτή τη νίκη και να παίξουμε καλά. Νομίζω ότι το κάναμε, όλοι έπαιξαν καλά” και πρόσθεσε: “Έχουμε βρει ρυθμό και όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις με υψηλό σκορ είναι εξαιτίας της άμυνας. Κάνουμε πολλά κλεψίματα και είμαστε μία ομάδα πολύ καλή στους αιφνιδιασμούς. Αυτός είναι και ο λόγος που σκοράρουμε περισσότερο”.

To Top