ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οκτώ διαφορετικοί MVP στον Άρη, οι νίκες με Μποχωρίδη και Ντραγκίτσεβιτς

Μετά από 20 αγωνιστικές στην Basket League ο Άρης μετράει 6 νίκες και 14 ήττες, όντας στη 12η θέση μαζί με τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Σε αυτά τα παιχνίδια, είτε κερδισμένα είτε χαμένα, ο Άρης είχε οκτώ διαφορετικούς MVP, εφτά ξένους και έναν Έλληνα παίκτη. Από αυτούς, μόνο με πολυτιμότερους τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Βλαντιμίρ Ντραγκίτσεβιτς οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πετύχουν τις νίκες τους.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Άρη αναδείχθηκε MVP σε πέντε νίκες του Άρη και σε ακόμα τρία παιχνίδια όπου η ομάδα ηττήθηκε. Αντίστοιχα ο Μαυροβούνιος σέντερ ήταν ο πολυτιμότερος σε δύο νίκες και σε ακόμα δύο αγώνες που συνοδεύτηκαν από ήττες.

Συνολικά πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Μποχωρίδης, ο οποίος βγήκε  οκτώ φορές MVP, ακολουθεί ο Ντραγκίτσεβιτς με τέσσερις, οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζέιλεν Μόρις με τρεις, ο Κεν Μπράουν με δύο και οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Γκάρι Τάλτον και Τζόρτζε Γκάγκιτς από μία, με τους δύο τελευταίους να έχουν αποχωρήσει πλέον από την ομάδα.

Τρεις φορές υπήρξε ισοβαθμία στην αξιολόγηση των παικτών του Άρη: Στην ήττα στο Ιβανώφειο είχαν ξεχωρίσει βάσει στατιστικής οι Μόρις-Γκάγκιτς, στην ήττα στο Ρέθυμνο οι Μποχωρίδης-Μιλόσεβιτς και στην τελευταία νίκη επί του Ηφαίστου οι Μποχωρίδης-Ντραγκίτσεβιτς.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των MVP του Άρη ανά παιχνίδι:

To Top