Ολίμπια Ονδούρας: “Δεν το κουνάει από την Ελλάδα ο Ροντρίγκες”

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Ονδούρα, ανέφεραν ότι ο Έντουιν Ροντρίγκες σκοπεύει να διακόψει άμεσα τον δανεισμό του στον Άρη και να επιστρέψει στην πατρίδα του και την ομάδα του Ολίμπια.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν διαφορετικά τα πράγματα και μάλιστα επικαλούνται πηγές μέσα από την Ολίμπια, την ομάδα στην οποία ανήκει ο Ροντρίγκες.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Mi Pasion αναφέρει ότι η Ολίμπια παρενέβη και συμβούλευσε τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μην αφήσει την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: 

“Ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός, Έντουιν Ροντρίγκες, σκέφτηκε την επιστροφή του στην Ονδούρα λόγω της μικρής συμμετοχής που έχει στον Άρη Θεσσαλονίκης την ομάδα του, όμως δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Πηγές επιβεβαίωσαν στο Mi Pasión hn ότι η Ολύμπια παρενέβη και συμβούλεψε τον Rodríguez να μην φύγει από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ονδούριος έχει ακούσει τις συμβουλές που ήρθαν από ανθρώπους που τον εκτιμούν πολύ και πιστεύουν στην ικανότητά του ως ποδοσφαιριστή.

Μία από τις φράσεις που είπαν στον Ροντρίγκες ήταν «να μείνεις και να παλέψεις για αυτό».

Ο Έντουιν Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο υπόλοιπο της σεζόν”.

To Top