Ολική ανατροπή ο Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 90ο λεπό.

Με τον ΑΟΧ Κισσαμικό δεν μπορείς να δηλώσεις σίγουρος για καμία εξέλιξη αγώνα, αφού η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έχει τουλάχιστον αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στα παιχνίδια της και δείχνει πως δεν έχει μεγάλη σχέση με την σταθερότητα. Αυτή τη φορά ήταν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου που ήρθαν τα πάνω – κάτω μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να βρει δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να πάρει τη νίκη με 2-1.

Ο Βεργώνης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από γέμισμα στην περιοχή του Μπρίτο. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ενώ έχασαν και άλλες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα, το παιχνίδι χαμήλωσε απότομα ρυθμό και υπήρξαν απλά κάποιες σποραδικές φάσεις από την πλευρά των γηπεδούχων, με κυριότερη το δοκάρι του Ξύδα στο 56ο λεπτό. Τελικά, χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να έρθει η ανατροπή για τους γηπεδούχους με τον Τόλι στο 92ο λεπτό και τον Βρεττό στο 95ο λεπτό.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 2-1
ΓΚΟΛ: 92’ Tόλι, 95’ Βρεττός – 32’ Βεργώνης

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74’ Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80’ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34’ Τσεμπερίδης), Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (70’ Δόρης), Βεργώνης, Χασομέρης (82’ Κυβελίδης), Μπρίτο, Βλαχομήτρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηριάδης (Λασιθίου) ΒΟΗΘΟΙ: Πάγκαλος (Λασιθίου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

To Top