ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολικό lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης με πιθανή… ανατροπή για την Superleague!

Προς ολικό lockdown για ένα μήνα οδεύει η χώρα, σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια. Tο πρωί της Πέμπτης, 5 Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα στις 12:00 ο πρωθυπουργός μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα αναμένεται να ανακοινώσουν το lockdown στα πρότυπα του Μαρτίου και μένει να διευκρινιστεί ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τι θα μείνει ανοιχτό και τι θα κλείσει. 

O Μητσοτάκης έχει στα χέρια του την πρόταση των λοιμωξιολόγων, η οποία περιλαμβάνει lockdown 15 ημερών και μέτρα στα πρότυπα της Θεσσαλονίκης. Μένει να αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα εφαρμόσει πιστά το παραπάνω σχέδιο, κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό την Πέμπτη στην ενημέρωση που θα κάνει μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Αυτή τη στιγμή τα σενάρια είναι πολλά, το πιθανότερο, ωστόσο, είναι πως θα μείνουν ανοιχτά μόνο τα σχολεία ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη, να κλείσουν βαθμίδες της εκπαίδευσης και όχι το σύνολό της.

Από κει και πέρα είναι ανοιχτά όλα τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και μια πιθανή… ανατροπή.

Θα γίνονται οι αγώνες ποδοσφαίρου (και μπάσκετ) με όλη την Ελλάδα σε… γκρίζα ζώνη, τύπου Θεσσαλονίκης; Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί αύριο, όπως και το αν θα αναβληθούν όλοι οι αγώνες ή από τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είναι σε γκρίζα ζώνη, δεν υπάρχει νόημα να μετακομίσει ο Άρης στην… Λαμία για ένα παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Αύριο λοιπόν όλα θα ξεκαθαρίσουν…

To Top