ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στις 21 Νοεμβρίου ο επόμενος αγώνας του Άρη με Λάρισα, εκτός αν…

Με βάση τα σημερινά δεδομένα ο επόμενος αγώνας του Άρη στη Basket League θα είναι εκτός έδρας με τη Λάρισα στις 21 Νοεμβρίου! Ο κορωνοϊός και οι… αλαλούμ αποφάσεις πολιτείας και ΕΣΑΚΕ προφανώς και προκαλούν αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έχει ήδη ένα αναβληθέν παιχνίδι με τον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική. Δεν πρόκειται να παίξει στο Λαύριο την 3η αγωνιστική λόγω των πολλών κρουσμάτων της ομάδας της Αττικής, δεν πρόκειται να παίξει με τον Παναθηναϊκό στο Παλέ για την 4η αγωνιστική, διότι θα υπάρχει ακόμα lockdown στη Θεσαλονίκη, ενώ οι πράσινοι παίζουν Παρασκευή στην Ευρωλίγκα και ακολουθεί “διαβολοβδομάδα” με δύο αγώνες στην Ευρωλίγκα.

Έτσι, επόμενος αγώνας του Άρη θα είναι με τη Λάρισα εκτός έδρας στις 21 Νοεμβρίου και εκεί μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί με βάση όσα ισχύουν σήμερα.

Επειδή, όμως, αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τινάζεται στον… αέρα όλη η Basket League και πάνε περίπατο τα προγράμματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΣΑΚΕ.

To Top