ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο! Πέρασε με 156 «ναι» η (ν)τροπολογία…

Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε! Η ψηφοφορία για την (ν)τροπολογία και τον μη υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης πραγματοποιήθηκε και εγκρίθηκε με 156 «ναι», ενώ 90 ψήφισαν «όχι».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με παρόντες μόνο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, η τροπολογία Αυγενάκη υπερψηφίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/01) στη Βουλή με 156 υπέρ και 90 κατά.

Σημειώνεται πως από πλευράς Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν την τροπολογία 156 από τους 158 βουλευτές της. Ο Γιώργος Βαγιωνάς (ήταν άρρωστος και δεν παρέστη) δήλωσε ότι θα υπερψήφιζε, παρότι δεν προσμετρήθηκε η ψήφος του, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς απουσίασε και δεν εκδήλωσε καν πρόθεση ψήφου.

Κατά ψήφισαν όλοι οι παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την τροπολογία περί υποβιβασμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε πως: «δεν προβλεπόταν από τη διαδικασία, από τον νόμο, η σύμφωνη γνώμη της (Κοινοβουλευτικής) Επιτροπής αυτής για τον ορισμό μελών στην επιτροπή αδειοδότησης.

Ο νόμος είναι σαφής. Δεν έχει συσταθεί με ΠΔ του ΝΠΔΔ, που είχε προβλέψει ο νόμος Βασιλειάδη, και μέχρι τότε εξακολουθεί να ισχύει όσα είχε ορίσει το άρθρο 77 του ν 2725/1999».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα βάσει των οποίων οι ομάδες δεν υποβιβάζονται τελικά.

Όπως έγινες γνωστό: Ψήφισαν 246 με 156 ΝΑΙ, ΚΑΤΑ 90 και ΠΑΡΩΝ 0. Έτσι, η ψηφοφορία έγινε δεκτή, κατά πλειοψηφία.

To Top