Ολοκληρώθηκε το συμβούλιο της ΠΑΕ, μείζον θέμα το οικονομικό, γενική συνέλευση προ των πυλών!

Ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, το οποίο ξεκίνησε λίγη ώρα μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με την Κέρκυρα. Βασικό θέμα το οικονομικό μέτωπο το οποίο είναι ανοιχτό. Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας θα προκρίνει την λύση της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι συζητήσεις, οι διεργασίες και οι ζυμώσεις για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου συνεχίστηκαν και κορυφώνονται μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. 
Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκαν:

1. Το μεγάλο οικονομικό μέτωπο, το οποίο παραμένει ανοιχτό. Χρειάζονται άμεσα χρήματα για να ικανοποιηθούν οι διακανονισμοί προς τους ποδοσφαιριστές την στιγμή που το «ταμείο είναι μείον». Η λύση στο οικονομικό κομμάτι είναι μείζονοας σημασίας.

2. Η λύση που προκρίνεται από τον Γιάννη Κόντη και έχει να κάνει με την εισροή κεφαλαίων, παράλληλα, με την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Τα δυο αυτά σημεία ήταν τα βασικά που συζητήθηκαν. Συγκεκριμένη απόφαση δεν πάρθηκε, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού για αύριο Δευτέρα, την στιγμή που όλοι διαπιστώνουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και κρίσιμη. Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο και πολύτιμο…

Την ίδια ώρα, οι ζυμώσεις στην Κοινωνία Μελών, ωριμάζουν την απόφαση να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση, κατά την οποία θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν εάν θα ζητηθεί ακόμη και η άρση της εμπιστοσύνης προς το νυν διοικητικό συμβούλιο (!), παράλληλα, με την ανάγκη εξεύρεσης βιώσιμης και ρεαλιστικής λύσης.

Όλα, λοιπόν, είναι ανοιχτά. Η «επόμενη μέρα» άρχισε να γράφεται, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ένα είναι σίγουρο: ο κόσμος απαιτεί ειλικρίνεια και διαφάνεια.

To Top