Τι ζήτησε ο Μασάδο, ποιο μήνυμα έστειλε, γιατί αποχωρεί από τον Άρη

Η επόμενη μέρα στον Άρη έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει πώς θα διαμορφωθεί το διοικητικό τοπίο, δεν μπορεί να μπει επί της ουσίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσει των εξελίξεων. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό, το οποίο κρέμεται σε μια κλωστή.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ένα από τα θέματα που θα καθορίσουν το νέο αγωνιστικό προφίλ του Άρη θα είναι φυσικά αυτό του προπονητή. Ο Μανουέλ Μασάδο «πέταξε» το μπαλάκι στη διοίκηση για την παραμονή του, έστειλε το μήνυμά του, μια και ζήτησε να κριθεί για το συγκεκριμένο διάστημα που δούλεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά αποχωρεί από τον Άρη. Αυτό δύσκολα θα αλλάξει…

Ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε σαφές μήνυμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, της τελευταίας του, όπως όλα δείχνουν ως τεχνικός του Άρη. Μήνυμα δικής του επιθυμίας για την παραμονή του στον Άρη, αλλά και προάσπισης της δουλειάς που πιστεύει ο ίδιος ότι έκανε.

«’Οσον αφορά το μέλλον μου θα πρέπει να κριθώ για το τετράμηνό μου εδώ. Όταν έφτασα στην ομάδα είχαν καθίσει δύο προπονητές και σε 16 παιχνίδια είχαν 18 βαθμούς, εμείς σε 14 παιχνίδια κάναμε 22 πόντους» είπε χαρακτηριστικά ο 57χρονος προπονητής. Λόγια με τα οποία ζήτησε να κριθεί για την δική του προσφορά και μόνο και όχι για την «μαύρη τρύπα» που βρήκε από την πορεία του πρώτου γύρου, υπερασπιζόμενος τη δουλειά, αλλά και την… υστεροφημία του.

Ο Μασάδο δεν κρύβει ότι θα ήθελε να μείνει στον Άρη με κάποιες βέβαια προϋποθέσεις, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αποχωρεί.

Εφόσον υπήρχε διάθεση παραμονής από την διοίκηση θα είχαν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις. Αυτό είναι σίγουρο. Και δεν έγινε ποτέ, πέρα από το κλίμα που καλλιεργήθηκε τις τελευταίες βδομάδες για τις «ευθύνες» του. Από κει και πέρα, η αβεβαιότητα της διοικητικής κατάστασης, καθώς και τα λάθη που χρεώνουν, ήδη, στην Αλκμήνης στον Πορτογάλο καθιστούν σχεδόν βέβαιη την αποχώρησή του.

Σίγουρο είναι ένα: ο Μασάδο δεν ήταν το κεντρικό πρόβλημα για την ντροπιαστική 9η  θέση του Άρη στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας. 

To Top