Ο Σολτάνι, ο Σηφάκης και το… «τρένο της μεγάλης φυγής»

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα δρομολογήσει και τις αλλαγές στο ρόστερ. Οι τελικές αποφάσεις φυσικά έχουν άμεση εξάρτηση από τις διοικητικές εξελίξεις. Σε ότι αφορά τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό κάποιοι είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου και κάποιοι ετοιμάζονται να την ανοίξουν…

 Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στο «τρένο της μεγάλης φυγής» ήδη έχουν επιβιβαστεί οι Κάρλος Τόχα, Έντίν Γιακούποβιτς και ακολουθούν οι Μιχάλης Σηφάκης και Καρίμ Σολτάνι. Οι δυο τελευταίοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα για τελευταία φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα και η λήξη του συμβολαίου τους τον άλλο μήνα, ουσιαστικά άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου.

Eιδικά, ο Γαλλοαλγερινός μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς. Μια μεταγραφή που ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά απογοήτευσε με την παρουσία του στο γήπεδο!

Στην έξοδο είναι, όπως όλα δείχνουν και ο Μίσελ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν. Ρευστή είναι η κατάσταση σε ότι αφορά την παραμονή τους για τους Νόε Ακόστα, Νίκο Λαζαρίδη και Σάκη Πρίττα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα παραμείνουν στην ομάδα.

Από κει και πέρα, ο Ντάρσι Νέτο, αλλά και ο Ρικάρντο Φατί έχουν εκδηλώσει ανοιχτά την τάση να αποχωρήσουν. Για πολλούς και διάφορους λόγους, δύσκολα θα συνεχίσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εικόνα σε ότι αφορά τους παίκτες της «πρώτης γραμμής» για τους κίτρινους. Το σίγουρο ότι πολλοί θα φύγουν, η αγωνιστική εικόνα των κίτρινων θα αλλάξει, αλλά όλα θα δρομολογηθούν με τον καθορισμό του νέου διοικητικού χάρτη!

To Top