Η θέση του PRESSARIS: Καυτά ερωτήματα και αποφάσεις μόνο μέσα από την Κοινωνία Μελών

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ αναμένονται από την οικογένεια του Άρη με κομμένη την ανάσα. Η θέση του PRESSARIS είναι ξεκάθαρη σε ότι αφορά την «επόμενη μέρα».

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Η κατάσταση στον σύλλογο είναι κρίσιμη. Όσο ποτέ. Η χρονιά ήταν αποτυχημένη, η χειρότερη των τελευταίων έξι χρόνων, με μεγάλες αστοχίες, λάθη και παραλείψεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η οικονομική ψαλίδα άνοιξε, οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες είναι μεγάλες και ανοιχτές, η ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση με αρνητικό ρεκόρ βαθμών. Ζητείται η… απόδραση στο αύριο, με προοπτική.

Η θέση του PRESSARIS είναι ξεκάθαρη:

1. Όλες οι αποφάσεις για το πώς θα διαμορφωθεί η περιβόητη πια «επόμενη μέρα» πρέπει να παρθούν μέσα από το σώμα της Κοινωνίας Μελών του Άρη. Η προκήρυξη γενικής συνέλευσης μοιάζει μονόδρομος…

2. Όχι εκπλήξεις και διλήμματα σε αυτήν τη γενική συνέλευση. Αλλά συγκεκριμένη ατζέντα, ώστε ο κόσμος του Άρη να γνωρίζει υπεύθυνα από πριν για ποια πράγματα θα κληθεί να αποφασίσει. Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και συγκεκριμένες. 

3. Στη συγκεκριμένη γενική συνέλευση πρέπει να ειπωθούν αλήθειες σε όλα τα καίρια ερωτήματα, με ποιο σημαντικά:

Τι έγινε τελικά «η εισροή κεφαλαίων από τον ξένο επενδυτικό όμιλο»; Γιατί δεν έχουν μπει τα χρήματα αυτά, εφόσον η συμφωνία είχε γίνει πριν από ακριβώς δυο μήνες; Και αν υπάρχουν τα χρήματα αυτά, γιατί σύρεται ο σύλλογος σε παρατεταμένη οικονομική κρίση με πολλούς παίκτες να βρίσκονται «με το δάχτυλο στη σκανδάλη»; Πριν δυο μήνες ήταν η λύση που υπερψήφισε ο κόσμος. Σήμερα γιατί δεν «τρέχει» το συγκεκριμένο πρότζεκτ;

4. Εφόσον δεν υπάρχει σε εξέλιξη η συγκεκριμένη συμφωνία και δεν τέθηκε σε εφαρμογή η αναμενόμενη εισροή κεφαλαίων, που θα έδινε το πολύτιμο οξυγόνο στην ΠΑΕ, πώς μπορεί να υφίσταται η «ανανέωση εμπιστοσύνης για συν ένα χρόνο στον νυν διοικητικό συμβούλιο»; Είναι εφικτή πλέον η συγκεκριμένη λύση, όπως ειπώθηκε στο σώμα την οποία και ψήφισε στις 22 Φεβρουαρίου ή είναι ρεαλιστικά ανεφάρμοστη;

5. Εφόσον πράγματι επιβεβαιωθεί και επίσημα η πρόθεση του Γιάννη Κόντη μέσω της πρότασης-λύσης που θα αναπτύξει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις. Το ποιες θα είναι αυτές θα μπορούσε να τις ορίσει το νομικό τμήμα της Κοινωνίας (π.χ. εγγυητικές τραπέζης κτλ.).

6. Ζητούνται ξεκάθαρες απαντήσεις για το ποιος θα είναι ο ρόλος της Λέσχης (Κοινωνία Μελών πια…). Θέλουν να καταργηθεί; Θα περιοριστεί σε ένα δευτερεύοντα ρόλο; Θα είναι απλά ένας βοηθητικός, ενισχυτικός, επικουρικός φορέας και όχι ο «ιδιοκτήτης», ο ρυθμιστής των εξελίξεων; Ξεκάθαρες απαντήσεις για να γνωρίζει ο κόσμος.

7. Απαιτείται σε όλα η απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά το σήμερα και το αύριο της ΠΑΕ. Καμία εν κρυπτώ συμφωνία ή συναλλαγή, στην πλάτη του κόσμου του Άρη.  

8. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να μείνει ενωμένος και συσπειρωμένος σε κάθε περίπτωση. Και να μην παρασυρθεί… 

Θα επανέλθουμε…

 

 

To Top