ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το Περιστέρι με απουσίες και προβλήματα

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι, με τον οποίο κλείνει η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League.

Οι κίτρινοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι δίχως δύο βασικά στελέχη τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει οι Κουίντον Ντεκόζι και Γιάννης Κουζέλογλου, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι οφ, ακόμα και σε περίπτωση ήττας από το Περιστέρι.

Ο Σάββας Καμπερίδης θα προπονήσει για τελευταία φορά τους παίκτες του και είναι βέβαιο ότι θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς όπως ο Όμηρος Νετζήπογλου, παρόλο που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σιδηροηλία.

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τα δύο φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό Βόλου.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις σε ένα 48ωρο για τον Άρη, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” ολοκληρώνουν σήμερα τις προπονήσεις, καθώς αύριο στις 18:00 στο Καυτανζόγλειο υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κυριακή παίζουν εκτός έδρας στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό στις

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την Κύμη, όλοι παρόντες και έτοιμοι

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αυριανό πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με την Κύμη στο Αλεξάνδρειο, μέσα από τον οποίο κρίνεται ο πρώτος αγωνιστικός στόχος. 

Οι κίτρινοι μετά από μια προετοιμασία 45 ημερών με πολλά προβλήματα λόγω απουσιών και τραυματισμών βρίσκονται ένα 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς πλήρεις και έχοντας ήδη 4-5 προπονήσεις όλοι μαζί οι παίκτες.

Ο Πρίφτης θα αναλύσει σήμερα τις τελευταίες λεπτομέρειες της Κύμης στην ομάδα του, εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμηθεί η ομάδα από την Εύβοια επειδή είναι νεοφώτιστη και λιγότερο ποιοτική από τον Άρη και περιμένει να δει πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες του μετά από τις τελευταίες προπονήσεις, στις οποίες μπήκαν καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι τους.

To Top