ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του o Άρης, ανακoινώνει απoστολή νίκης για Τούμπα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας έχει ήδη ξεκινήσει με τον Άρη να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι (18:30), σήμερα θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα την τελευταία τους προπόνηση και εν συνεχεία, ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή για την Τούμπα.

Ο 48χρονος προπονητής του Άρη υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η προετοιμασία κύλησε ομαλά αυτή την εβδομάδα, δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

To κλίμα στην ομάδα, μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού έχει βελτιωθεί σημαντικά, κάτι που βοηθά και στην προετοιμασία των παικτών για το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της φετινής σεζόν.

Στόχος του Άρη είναι να επαναλάβει μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και καλύτερη, προκειμένου να φύγει με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την Τούμπα.

Η αναμέτρηση είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχει τις διαιτερότητές της. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο διεξάγεται εκτός έδρας για τον Άρη, επομένως ο πήχης της δυσκολίας είναι αρκετά ψηλότερα, απ΄ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Άρης ξέρει πως να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς πέρσι άξιζε και στα δύο ματς που αγωνίστηκε στην Τούμπα τις νίκες…

 

To Top