ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ρόλος του Σανικίτζε στις συμφωνίες με τους συμπαίκτες του Ντραγκίσεβιτς – Γκετσεβίτσιους!

Ο Βίκτορ Σανικίτζε είναι αυτός που πιστώνεται τις δύο κινήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο, διότι κατάφερε να πείσει δύο πρώην συμπαίκτες του να παίξουν στον Άρη με πολύ λιγότερα χρήματα από το κασέ τους στην αγορά μέχρι και πέρσι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είναι δύο παίκτες που έχουν κάνει καριέρα σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχουν κερδίσει τίτλους και φέτος θα παίξουν στον Άρη.

Υπήρξαν συμπαίκτες και τη σεζόν 2017-18 στην Ζιέλονα Γκόρα, αντιμετώπισαν τον Άρη, κυρίως όμως υπήρξαν συμπαίκτες τη σεζόν 2015-16 στην τουρκική TED Κολέτζ Άνκαρα μαζί με τον Βίκτορ Σανικίτζε!

Ο Γεωργιανός τεχνικός διευθυντής του Άρη από τη μέρα που ήρθε προσπαθεί να βοηθήσει τους κίτρινους σε επιλογές έξυπνες, value for money και με τους συγκεκριμένους πέτυχε διάνα, διότι πρόκειται σαφώς για δύο εξαιρετικά μπασκετικά μυαλά.

Μέσα από τις επαφές που είχε διαπίστωσε ότι υπήρχε έδαφος για συνεργασία και για τον Άρη του ενός αγώνα τη βδομάδα το να έχει στο ρόστερ του παίκτες αυτού του επιπέδου είναι έως και πολυτέλεια.

Αυτοί οι παίκτες ήρθαν για τον Σανικίτζε, προφανώς και γνωρίζουν τι σημαίνει Άρης και μπορεί να μην βρίσκονται στο πικ της καριέρας τους, αλλά είναι βέβαιο ότι θα φανούν πολύτιμοι στην διάρκεια της σεζόν.

* Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα Εφές Αναντολού – TED Κολέτζ Άνκαρα τη σεζόν 2015-16. Διακρίνονται οι Γκετσεβίτσιους, Σανικίτζε και Ντραγκίσεβιτς. Θα συνυπάρξουν ξανά στον Άρη φέτος.

To Top