ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για το Νέο Ρύσιο με την κατάθεση υπομνημάτων

Η εκδίκαση της υπόθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης την προηγούμενη Πέμπτη (3/2), ολοκληρώνεται σήμερα με την κατάθεση των υπομνημάτων επί των προτάσεων, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι.

Επί της ουσίας, οι τρεις αντίδικες πλευρές (υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας και ΙΚΑ) θα προχωρήσουν σε μία ανάπτυξη-σχολιασμό της όλης διαδικασίας με την οποία θα κλείσει ο κύκλος της υπόθεσης, ώστε να προχωρήσει ο δικαστής στην απόφαση. Στα υπομνήματα που θα κατατεθούν θα υπάρξει εκτενής ανάλυση, ακόμα και της ακρόασης των μαρτύρων.

Ήδη, η νομική υπηρεσία του Άρη, έχει ετοιμάσει τον φάκελο των υπομνημάτων που θα κατατεθούν σήμερα το πρωί, επιχειρώντας την ισχυροποίηση των προτάσεών τους, επικαλούμενοι στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την πρόταση περί του ορισμού της τιμής εκκίνησης, σε ένα ποσό κατώτερο των 500.000 ευρώ. Όπως κρίνεται λογικό, κάτι ανάλογο θα επιχειρήσει και το ΙΚΑ, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Βασίλη Κούβελα, όπως και η πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα, μέσω του Κώστα Παπαδόπουλου.

To Top