ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέψεις για δημιουργία νέου (βοηθητικού) γηπέδου εντός της ΔΕΘ!

Το θέμα της εύρεσης ενός χώρου για την δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα της διοίκησης της ΚΑΕ και είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι θέλουν να έχουν ακόμα έναν χώρο για μπάσκετ, πρωτίστως για να ικανοποιήσουν το πρόγραμμα των ακαδημιών του συλλόγου, διότι ο αριθμός των μικρών παιδιών που γράφονται για να μάθουν μπάσκετ στον Άρη ολοένα και αυξάνεται. “Έχουμε 230 παιδιά και έχουμε φτάσει στο όριο λόγω των εγκαταστάσεων. Κοιτάμε να μαζέψουμε τα καλύτερα παιδιά και να βοηθήσουν τον Άρη”, ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου των ακαδημιών της ΚΑΕ, Νίκου Χασόπουλου, στο Yellow Radio.

Μια από τις πιθανές λύσεις που έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι του Άρη είναι να μετατρέψουν κάποιον από τους αναξιοποίητους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης σε μία αθλητική εγκατάσταση, ικανή να στεγάσει όλα τα τμήματα με άρτιο τρόπο και να αποσυμφορήσει το Αλεξάνδρειο, στο οποίο πλέον δεν υπάρχουν οι απαραίτητες διαθέσιμες ώρες.

Μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΔΕΘ για το αν αυτή η σκέψη μπορεί να μετατραπεί σε πράξη, ενώ εξετάζονται και άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη.

To Top