Ολοκληρώνεται σήμερα ο διαγωνισμός, προκύπτει ανεξάρτητη αρχή για τον οικονομικό ελέγχο

H 21η Σεπτεμβρίου, η σημερινή μέρα, είναι η καταληκτική σε ότι αφορά τον δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό που προκήρυξε η Κοινωνία Μελών προκειμένου να προκύψει μια ανεξάρτητη αρχή για να επιφορτιστεί με το κρίσιμο έργο του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ Άρης. 

Όπως σημείωνε η αρχική ανακοίνωση του φορέα:

“Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2012. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ μετά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310323160 και [email protected])”.

Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στην Κοινωνία έχουν φτάσει  τέσσερις προσφορές από εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο τη διενέργεια τέτοιων οικονομικών ελέγχων και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Παράλληλα έχουν σταλεί προσκλήσεις και σε ακόμη πέντε που έχουν διορία ως σήμερα να απαντήσουν. Σε αναμονή…

To Top