Ολο και πιο κοντά στον Σουάρες η Γιουβέντους

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Λουίς Σουάρες βρίσκεται η Γιουβέντους, καθώς δεν προχωράει η περίπτωση του Τζέκο από τη Ρόμα.

Είναι δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θα αποχωρήσει από τους Blaugrana στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Υστερα από 6 σεζόν και ύστερα από το τηλεφώνημα του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος του είπε ότι δεν τον υπολογίζει, ο 33χρονος αλλάζει φανέλα και σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να βρει ομάδα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ένα από τα club που ενδιαφέρονται είναι η Γιουβέντους και ήδη έχει υπάρξει δεύτερος γύρος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο μισθός του παίκτη αναμένεται να παραμείνει ίδιος, δηλαδή 10 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι στους Bianconeri θα κοστίζει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ, λόγω της φορολογίας στην Ιταλία.

Ολο και πιο κοντά στον Σουάρες η Γιουβέντους

Είναι δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θα αποχωρήσει από τους Blaugrana στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Υστερα από 6 σεζόν και ύστερα από το τηλεφώνημα του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος του είπε ότι δεν τον υπολογίζει, ο 33χρονος αλλάζει φανέλα και σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να βρει ομάδα.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ένα από τα club που ενδιαφέρονται είναι η Γιουβέντους και ήδη έχει υπάρξει δεύτερος γύρος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μισθός του παίκτη αναμένεται να παραμείνει ίδιος, δηλαδή 10 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι στους Bianconeri θα κοστίζει περισσότερα από 15, λόγω της φορολογίας στην Ιταλία.

To Top