Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μορ και Καφού, δάνεισε Μάρκοβιτς στην ΑΕΛ

Την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Καφού και του Τούρκου εξτρέμ Μορ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, που δάνεισε παράλληλα στην ΑΕΛ τον Σέρβο αμυντικό Μάρκοβιτς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι ανακοινώσεις…

«Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή αλλιώς Καφού, είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.  Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1993 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ξεκίνησε ως επαγγελματίας από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βιτόρια Γκιμαράες (δεύτερη και πρώτη ομάδα), Λοριάν, Μετς και Λέγκια Βαρσοβίας. Έχει διατελέσει διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας ενώ έχει πανηγυρίσει το νταμπλ στην Πολωνία με τη Λέγκια τη σεζόν 2017/18».

«Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20)».

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστού Svetozar Markovic. Ο Svetozar Markovic είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 έναντι ποσού 1.500.000,00€, με την Παρτιζάν να διατηρεί και το 15% των δικαιωμάτων του από πιθανή μεταπώληση του.

Στην Παρτιζάν κατέγραψε 50 συμμετοχές στα 2 χρόνια παρουσίας του εκεί σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και αγώνες του EuropaLeague, σημειώνοντας και 4 τέρματα, ενώ φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 2 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σερβίας U21 και έχει συνολικά 33 επίσημες εμφανίσεις σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Σερβίας από την U16 έως την U21».

To Top