Ομάδα και κόσμος πάνε… πακέτο στο Παλέ!

Τα “πακέτα” εισιτηρίων για τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες του Άρη στο πλαίσιο της φάσης “Last 16” του Γιούροκαπ τέθηκαν σε κυκλοφορία και ήδη οι οπαδοί περνούν από το Αλεξάνδρειο και τα προμηθεύονται, καταβάλλοντας μόνο 24 ευρώ!

Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των “πακέτων” αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του Άρη που πέρασαν από τα γραφεία της ΚΑΕ και πλήρωσαν 24 ευρώ για να αποκτήσουν το… δικαίωμα να δουν τους αγώνες με τη Κίμκι, την Βιλερμπάν και τη Ντόνετσκ. Αρκετοί, επίσης, ήταν αυτοί που πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν διευκρινίσεις, αλλά και αρκετοί έκαναν κρατήσεις.

Η ΚΑΕ έχει αντιληφθεί (μπορεί να άργησε άλλα το έκανε) ότι έπρεπε να ρίξει τις τιμές των εισιτηρίων και το έκανε με μια πολύ καλή κίνηση μάρκετινγκ, προσφέροντας τρεις αγώνες επιπέδου Ευρωλίγκας στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ. Ουσιαστικά μπορεί να δει ομάδες όπως η Κίμκι ή η Βιλερμπάν μόλις με 8 ευρώ ή αν το δει κανείς από μια άλλη οπτική γωνία βλέποντας δύο αγώνες, του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει τον τρίτο δωρεάν!

Οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο, μέσα σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο, τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει στα προημιτελικά του Γιούροκαπ.

To Top