Ομάδα και λαός γίνονται πάλι “ένα” σήμερα (15.00) κόντρα σε όλους για το 3Χ3 με τον Πλατανιά!

Είναι υπόθεση τιμής, εγωϊσμού και περηφάνιας η νίκη στο σημερινό (15.00) παιχνίδι του Άρη για την 9η αγωνιστική της Σουπερλίγκας κόντρα στον Πλατανιά. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί απαραίτητοι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για πολλούς άλλους που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος ύστερα από όσα έγιναν στη Βέροια. Αυτά, όμως, δεν πρέπει να γίνουν… παγίδα ούτε για τους παίκτες, ούτε για τον κόσμο.

Αν κατάφερε κάτι ο ανεκδιήγητος Βοσκάκης είναι να συσπειρώσει ακόμα πιο πολύ τους φιλάθλους γύρω από την ομάδα. Μπορεί να είναι τριήμερο, αλλά το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι σήμερα πολύ γεμάτο από ανθρώπους που θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να πετυχαίνει την τρίτη σερί νίκη και να αναρριχάται ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Για την ομάδα είναι είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και θα είναι ένα υπέροχο δώρο γι’ αυτούς που θα λείπουν. Δεν θα παίξει σήμερα ούτε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ούτε ο Ρούμπεν Πουλίδο, ούτε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, γιατί… έτσι ήθελε ο Βοσκάκης. Θα είναι στις θέσεις τους, όμως, άλλοι παίκτες, έτοιμοι να δώσουν ότι έχουν για να καλύψουν τα όποια κενά και να βοηθήσουν την ομάδα στη νίκη.

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό επίπεδο για τους κίτρινους. Ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα, αλλά όχι καλύτερη του Άρη. Με αυτό το σκεπτικό θα μπουν σήμερα στο χορτάρι του Βικελίδης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι παίκτες, δείχνοντας σε όλους ότι ο Άρης έχει αλλάξει, ότι ο Άρης έχει βελτιωθεί, ότι ο Άρης ξέρει να κερδίζει.

Ο Βοσκάκης δεν πρέπει να είναι σήμερα στο… γήπεδο. Αυτή είναι ίσως άλλη μια “παγίδα” που μπορεί να στήσουν όσοι τον έβαλαν να κάνει ό,τι έκανε την περασμένη βδομάδα. Ο καθένας που θα πάει στο γήπεδο θα κοιτάξει τέλεια αυτό για το οποίο βρίσκεται εκεί. Οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο λαός του Άρη στις κερκίδες για άλλο ένα δωρεάν μάθημα στήριξης, αγάπης κα αφοσίωσης.

 

To Top