Ο Μιλίνκοβιτς αποφασίζει για τον Τάτο! Αν δεν ξεκινήσει, θα παίξει ο Σταυρόπουλος

Ο Ανδρέας Τάτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά είναι δεδομένο πως δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του για τον σημερινό αγώνα. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον ποιοτικό μέσο ή θα τον περάσει αλλαγή στην διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγο – πολύ οι υπόλοιπες θέσεις στο αρχικό σχήμα είναι είτε δεδομένες, είτε εύκολα προβλέψιμες, βάσει όλων όσων έχει δείξει ο Σέρβος τεχνικός στην διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από την εστία του Άρη. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα την θέση του τιμωρημένου Πουλίδο, θα πάρει ο Ανδρέας Ηρακλής και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ροκ Έλσνερ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά τους θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός, αριστερά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Στον χώρο του κέντρου τις τρεις θέσεις θα καταλάβουν εκτός απροόπτου οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Ερωτόκριτος Νταμαρλής και η τριάδα στην επίθεση θα είναι οι δύο Νιγηριανοί, Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ιμπέχ, και το ερωτηματικό είναι ο Τάτος. Αν ο Τάτος δεν ξεκινήσει, τότε θα το κάνει ο Ηλίας Σταυρόπουλος.

 

To Top