ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα και λαός, μία γροθιά, για το “δύο στα δύο”! (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Μετά την εκκωφαντική του επιστροφή και τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Λαμίας ο Άφης υποδέχεται την Α.Ε.Λ. (02/09) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το “δύο στα δύο” προκειμένου να “χτίσουν” ένα νικηφόρο σερί που θα τους φέρει από νωρίς σε θέση ισχύος διατηρώντας τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντί τους μία ομάδα που φέτος αναμένεται να έχει ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όχι κάποια διάκριση, τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πάκο Ερέρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ευελπιστεί πως σε ένα κατάμεστο Καυτανζόγλειο, θα πετύχουν παίζουν καλό ποδόσφαιρο την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

To Top