“Ομάδα με πολλές λύσεις ο Άρης, να περιορίσουμε Βεζένκοφ και Τόμας”

Το Ρέθυμνο θα προσπαθήσει να περιορίσει τη δράση των Βεζένκοφ και Τόμας, όπως υπογράμμισε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο Άρης είναι μια ομάδα με αρκετές λύσεις.

Ο πρώην γκαρντ των κίτρινων ξεκίνησε λέγοντας:«Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και από εκεί και πέρα θα «κυνηγήσουμε» την διαφορά αν είμαστε μπροστά, για να μπορέσουμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στην συνέχεια, επεσήμανε τα δυνατά στοιχεία του Άρη, τονίζοντας ότι ο ρυθμός θα παίξει σημαντικό ρόλο για το θετικό αποτέλεσμα. «Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Μας αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με πολλές επιθέσεις. Αυτός είναι ο τρόπος μας και αυτόν τον ρυθμό πρέπει να επιβάλουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Άρης έχει τον Βεζένκοφ, ο οποίος είναι 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρέπει να βρούμε τρόπους για να τον περιορίσουμε, όπως και τον πλέι μέικερ τους, τον Τόμας. Ούτως ή άλλως ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει αρκετές λύσεις και κανένας δεν μπορεί να υποτιμηθεί».

Τέλος, προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα ακόμη περισσότερο.«Ο κόσμος μας βοήθησε αρκετά όλη την χρονιά. Εύχομαι στο τελευταίο παιχνίδι να μπορέσει να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να το χαρούμε όλοι μαζί».

To Top