“Πολύ δύσκολο παιχνίδι, μας προβληματίζει η άμυνα του Άρη”

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, προσθέτοντας ότι τον προβληματίζει η σκληρή και κλειστή άμυνα των κίτρινων.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ καθοριστικό και τυχαίνει να είναι και το τελευταίο της σεζόν μέσα στο Ρέθυμνο. Από την μεριά μας θέλουμε να κάνουμε τη νίκη πρώτα απ’ όλα, έστω και με ένα πόντο, που θα μας εξασφαλίσει την 6η θέση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα σενάρια που υπάρχουν με τις θέσεις θα τα δούμε στο τέλος του αγώνα. Εμείς αλλά και όλες οι ομάδες που εμπλέκονται νομίζω θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν ο καθένας τον στόχο του».

Στην συνέχεια, επεσήμανε τα σημεία στα οποία πρέπει να είναι προσεκτικοί οι παίκτες του, ενώ κάλεσε τον κόσμο να τους βοηθήσει στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. «Αυτό που μας προβληματίζει είναι η σκληρή και κλειστή άμυνα του Άρη. Θα χρειαστούμε να είμαστε σε καλή μέρα στα σουτ, να έχουμε καλή συνεργασία στο πάσινγκ γκέιμ και πάνω απ’ όλα θα χρειαστούμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα γιατί είναι ίσως το πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς και θα θέλαμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

To Top