ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια, λαός στο κάγκελο για την μεγάλη ανατροπή-πρόκριση! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Eξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο! Ο Άρης καλείται να ανέβει ένα… βουνό, να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 από την Μόλντε και να πάρει το εισιτήριο στα play offs του Europa League. Σύμμαχός του σε αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή ο κόσμος του, που θα γεμίσει και πάλι σήμερα (PRESSARIS, 21:30, Cosmote tv) το “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ένα μικρό… θαύμα χρειάζεται ο Άρης, όμως είναι ξεκάθαρο πως απέναντί του δεν έχει κανένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο ή έστω μία ομάδα καλύτερή του. Πολύ αξιόλογο σύνολο η Μόλντε, καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ περισσότερο ρυθμό λόγω των πολλών επίσημων υποχρεώσεών της, αλλά σε καμία των περιπτώσεων πιο ποιοτική από τον Άρη.

Το να καλύψει ο Άρης το 3-0 του πρώτου αγώνα μόνο εύκολο δεν θα είναι. Απαιτείται αποτελεσματικότητα στην επίθεση και φυσικά καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στην άμυνα, για να μην γίνουν ξανά τα παιδαριώδη λάθη του πρώτου αγώνα, που τον έφεραν σήμερα να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Oι πιθανότητες του Άρη ίσως εξ΄αρχής να μην φαντάζουν πολλές, όμως οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος και να τις αυξήσουν. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν οφείλουν να αποχωρήσουν από τον θεσμό με το κεφάλι ψηλά, όπως αρμόζει στους ίδιους αλλά και την ιστορία του συλλόγου.

Από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Φραν Βέλεθ, ο οποίος –παράλληλα- αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού (θλάση β’ βαθμού) και θα μείνει εκτός για ένα 20ήμερο. Αντίθετα, για πρώτη φορά φέτος παίρνει θέση σε αποστολή σε επίσημο ματς, ο Χαμζά Γιουνές, που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο χρονικά φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην PSV.

Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του σημερινού αγώνα. Αναλυτικά:

Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Younes, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Ο Ιρλανδός, Rob Harvey, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΡΗ με την Molde FK στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά οι διαιτητές, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Referee: Rob Harvey (IRL)

Assistant referees: Wayne McDonnell (IRL), Mark Gavin (IRL)

Fourth official: Paul Mclaughlin (IRL)

To Top