Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κατά τα… 10/11

Αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στόχο την νίκη… Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά φέτος… Σημεία των καιρών. Ο Μανουέλ Μασάδο ετοιμάζει τις τελευταίες… πινελιές στα πλάνα του. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κατά τα… 10/11, πάντως.

Ο Πορτογάλος θα προπονήσει για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου την ομάδα πριν από τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια θα βγάλει την αποστολή. Αποστολή… νίκης για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος, κάτι που έχει να γίνει από πέρσι. Η τελευταία φορά που έκανε σερί νικών ήταν στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου με το εντυπωσιακό 5 στα 5, που άρχισε στις 13 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 17/4 με νίκες επί της Κέρκυρας (2-3), του Πανσερραϊκού (3-1), του Αστέρα (1-2), του Ολυμπιακού Βόλου (2-1) και της Ξάνθης (1-2).

Σε ότι αφορά τα πλάνα του, τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας θα παραταχθούν εκτός απροόπτου και στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ενδέκατος που θα αλλάξει θα είναι ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος επιστρέφει από την τιμωρία του και λογικά θα πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του Φράνσις Ντίκο.

Οι υπόλοιποι που θα διεκδικήσουν το τρίποντο αναμένεται να είναι οι Βελλίδης, Καζναφέρης, Μίσελ, Σανκαρέ, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Νέτο, Ακόστα Καστίγιο.

Ο Μεξικάνος δεν προπονήθηκε χθες προληπτικά, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων και εφόσον και σήμερα δεν θα έχει πρόβλημα θα φωνάξει παρών. Διαφορετικά θα δημιουργηθεί νέος πονοκέφαλος στην επίθεση για τον Μανουέλ Μασάδο.

Από κει και πέρα, Τόχα και Γιαννιώτας είναι νοκ άουτ, ενώ και ο Πρίττας πολύ δύσκολα θα βρεθεί σε θέση… μάχης, αν και όλα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή εικόνα στην προπόνηση.

To Top