Πάτησε… γκάζι η Κ20 και πέτυχε τριάρα (photostory)

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ20 του Άρη πάτησε… γκάζι στο β’ μέρος, και νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ-20, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 σκορ, χάρη στα τέρματα των Παλιάτσιου (57′), Τουλκερίδη (81′) και Αντωνιάδη (84′), χάνοντας παράλληλα σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Γιώρη στο 79′.

Ο Άρης που είχε τα ηνία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει το εμπόδιο των αντίπαλων αμυντικών, οι οποίοι είχαν κλειστεί καλά στην άμυνά τους. Με την έναρξη όμως του δεύτερου μέρους και την προσθήκη του Παλιάτσιου, οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή ανέβασαν ρυθμούς, αύξησαν την πίεση και όντας καταιγιστικοί στην επίθεση, κατόρθωσαν να στείλουν τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα του Πέλκα και μία στο δοκάρι σε κεφαλιά του εορτάζοντα Τουλκερίδη. Στα αρνητικά του παιχνιδιού συγκαταλέγεται η διαιτησία του , ο οποίος «έκλεισε τα μάτια» σε δύο, τουλάχιστον, περιπτώσεις πέναλτι.

Αναλυτικά η ροή του παιχνιδιού:

Στο 3′ σουτ του Αντωνιάδη, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομακρύνουν σε κόρνερ. 
Στο 6′ ο Μένκα μαζεύει σουτ του Κάνουλα.
Στο 21′ ο Ζιάκας ανέτρεψε αντικανονικά τον Σουνά εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η φάση.
Στο 22′ σουτ του Περήφανου από πλεονεκτική θέση, έπειτα από φάση διαρκείας εντός της περιοχής των Βοιωτών πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 31′ ο Μένκα κατά την πραγματοποίηση εξόδου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα προ του Καραγιάννη χτύπησε τον αριστερό μέσο, όμως για μία ακόμα φορά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται»
 Στο 40′ ο Μένκα μπλόκαρε σουτ του Κανούλα, ενώ στο 44′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρέλλα κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο των «πρασίνων».

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις. άγριες διαθέσεις τους ανοίγοντας το σκορ στο 57΄ με σουτ του διεθνή παίκτη της Εθνικής Νέων Πάρη Παλιάτσιου, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του με τη φανέλα της Κ-20, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τουλκερίδη από τα αριστερά.
Στο 61′ κεφαλιά του Τουλκερίδη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μένκα, ενώ στο 67′ κεφαλιά του Νταμαρλή μετά από εκτέλεση φάουλ του  Σουνά πέρασε μόλις άουτ.

Στο Στο 71′ ο Παλιάτσιος έπιασε το σουτ, ο Μένκας απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Σουνάς που ακολούθησε τη φάση δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 75′ πάλι ο Παλιάτσιος, ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση, σούταρε ελάχιστα άουτ. 
Στο 79′ ο Βαραβέρης ανέτρεψε εντός της περιοχής τον Κουρέλλα που ερχόταν από τα δεξιά, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, όμως ο Γιώρης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Στο 81′ οι «κίτρινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, έπειτα από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, με πλασέ του Τουλκερίδη, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 18α γενέθλιά του (2-0).
Στο 84′ ο Πολιανίδης επιχείρησε ένα εντυπωσιακό ψιλοκρεμμαστό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο οριζόντιο δοκάρι, και ο Αντωνιάδης παίρνοντας το «ριμπάουντ» έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στην εστία του Μένκα (3-0).

Στο 87′ σουτ του Ρένια «εξουδετερώθηκε» από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όπως και το σουτ του Παλιάτσιου, έπειτα από ασίστ του Αντωνιάδη στο 89′.
Στο 90′ πανέμορφο γυριστό σουτ του Τουλκερίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Μένκα, ενώ στα τελευταία λεπτά του ματς κεφαλιά του Νταμαρλή πέρασε ελάχιστα εκτός. Με τη νίκη της αυτή η Κ-20 ανέβηκε στους 35 βαθμούς και συνεχίζει την κούρσα για το κυνήγι της κορυφής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρέβλας (Ημαθίας).

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Περήφανος, Τουλκερίδης, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Σουνάς, Γιώρης ( 85′ Γιαννακιτσίδης), Κανούλας (46′ Παλιάτσιος), Κουρέλλας, Καραγιάννης (66′ Ρένια)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μένκα, Παναγόπουλος, Κυπραίος (68′ Βελέντζας), Βαραβέρης, Ζαννιάς, Καραματσούκης, Γκριτζάπης (74′ Ταφάι), Ζιάκας, Μάγκας, Χοτζάι, Ταμπαθανάσης (87′ Μπαμπαλούκας)

Νίκος Πασσιαλής: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»…

Ο Νίκος Πασσιαλής, σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Το ευχαριστήθηκαν όσοι ήταν στο γήπεδο και ειδικά τα παιδιά. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Πραγματοποιήσαμε επίσης μια καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό και κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον», ενώ συμπλήρωσε ακόμη: «Το βασικότερο είναι ότι είμαστε ομάδα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε καλό το κλίμα, να δουλέψουν τα παιδιά και κάποια στιγμή να κάνουν το άλμα και να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

Δείτε φωτογραφίες από την άνετη νίκη της Κ20 επί του Λεβαδειακού:

{gallery}siridis/k20_levadeiakos{/gallery}

To Top