Ομολογία Θεοδωρίδη-Κωνσταντίνου: «Δεν δικαιούμαστε να μιλάμε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, και το μέλος του διοικητικού του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, “συναντήθηκαν”  στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» και ομολόγησαν ότι: «Για τη διαιτησία δεν δικαιούμαστε να μιλάμε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»!

Στην πρώτη αθλητική εκπομπή της νέας χρονιάς, στην οποία συμμετείχε και το PRESSARIS (υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά, ανάμεσα στ΄άλλα, τις διαιτητικές αδικίες σε βάρος του Άρη) η συζήτηση… άναψε με αφορμή το θέμα της διαιτησίας. Ο Θεοδωρίδης… θυμήθηκε ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (ήμαρτον…), αλλά ομολόγησε στον αέρα ότι: «Για τη διαιτησία δεν δικαιούμαστε να μιλάμε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σε σχέση με τις άλλες ομάδες». Πάλι καλά…

Στην εκπομπή («Derby») έκανε παρέμβαση και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος με τη σειρά του παραδέχθηκε κι αυτός το παραπάνω, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας.

Στη συνέχεια βέβαια, ακολούθησε ένας εκρηκτικός διάλογος με χαρακτηρισμούς και διαξιφισμούς.

“Λίγο να σας αφήσει η διαιτησία θα μας ψάχνετε. Σας βλέπω κάθε Κυριακή και γελάω και το ανύπαρκτοι που είπα είναι πολύ λίγο. Είσαι άσχετος Βασιλάκη, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Και αν δεν ξέρεις να μην μιλάς. Είσαι ελάχιστος, είσαι λίγος και για γέλια”, σχολίασε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

 “Είσαι γραφικός. Άσχετος και μαϊντανός. Όσες φορές χάνει ο Ολυμπιακός εσύ βγαίνεις και λες για την διαιτησία. Είσαι γραφικός”, η απάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου.

 Για να απαντήσει με τη σειρά του ο Θεοδωρίδης: “Το γραφικός δεν είναι κάτι κακό. Γραφικό μπορεί να είναι ένα όμορφο λιμάνι”!

Στο τέλος της εκπομπής ο παράγοντας του Ολυμπιακού έστειλε τα χαιρετίσματά του στον Νέρι Καστίγιο, ομολογώντας ότι: «είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και βλέπω ότι είναι μια χαρά στον Άρη, ο οποίος δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα…».

 

To Top