Προβλέπεται ρήτρα για τις… διαρροές!

Το επικείμενο επενδυτικό ενδιαφέρον (ανάμεσα στ’ άλλα) για την ΠΑΕ Άρης γέννησε αμέσως ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας. Ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι, είναι Έλληνες ή βρίσκονται στο εξωτερικό; Τι ζητούν για να μπουν και κυρίως τι βάζουν για να έχουν μερίδιο στις μετοχές; Σε ποιο ποσοστό θέλουν να μπουν μετοχικά, εάν θελήσουν να μπουν; Και άλλες πολλές τέτοιες ερωτήσεις.

Πάντως, σε ότι αφορά τις απαντήσεις, λογικά θα χρειαστεί χρόνος. Κι αυτό γιατί προς το παρόν υπάρχει… ρήτρα για τις διαρροές από τους υποψήφιους επενδυτές-χορηγούς, η οποία βαραίνει μόνο την πλευρά του Άρη. Χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή της η ΠΑΕ, την οποία δημοσιεύσαμε προηγουμένως τα εξής:

«Οι επαφές και οι ανταλλαγές εγγράφων συνεχίζονται και εντείνονται σταδιακά. Καθώς αυτές ακόμη δεν μπορούν δημόσια να συζητηθούν, περιοριζόμενοι όλοι από αρχές εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας των συζητήσεων και από σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου περιοριζόμενοι ακόμη περισσότερο από συμφωνηθείσα ρήτρα εμπιστευτικότητας (τμήμα της οποίας, αυτό που δεν περιλαμβάνει την αντισυμβαλλόμενη με την ΠΑΕ Άρης πλευρά, τελεί στη διάθεσή σας), ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο, αν αυτό είναι καταστατικά εφικτό και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ολιγοήμερης αναβολής της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε αυτή να έχει πραγματικό αντικείμενο και σε ότι αφορά το υπ’ αριθμόν 7 θέμα της Ημερήσιας Διάταξης».

To Top