ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ομολογία Φασούλα: “Πάντα ήμασταν πίσω από τον Άρη… Λογικό ήταν”

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν από τους παίκτες που βίωσαν για τα καλά τι σημαίνει η Αυτοκρατορία του Άρη, μια και ήταν μόνιμα… δεύτερος. Στα χρόνια του άλλωστε βγήκε το γνωστό “Ποτέ, ποτέ, ποτέ…”.

Σε συνέντευξή του στο sport24.gr ρωτήθηκε και για τα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ και ομολόγησε το αυτονόητο την ανωτερότητα των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπε:

“Ο ΠΑΟΚ έκανε μια τιτάνια προσπάθεια να ανέβει ένα επίπεδο, ώστε να ξεφύγει από τη μάχη που έδινε να μην υποβιβαστεί, να γίνει ανταγωνιστικός όπως έγινε, αλλά βρισκόταν πάντα πίσω από τον Άρη. Λογικό ήταν.

Ο Άρης είχε ξεκινήσει από νωρίς τον πρωταθλητισμό. Το 1979 είχε πάρει τον τίτλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε αγώνα διαβάθμισης με τον Δημόκριτο. Αμέσως έγινε ανταγωνιστική η ομάδα. Ο Άρης, όμως, ήταν πάντα μπροστά, ακόμη και στις μεταγραφές όπως του Κοκολάκη, ή ακόμη πιο πολύ του Γιαννάκη.

Υπήρξε μια αγωνία, μια μεγάλη προσπάθεια να τους περάσουμε. Κι όταν το καταφέραμε, έπεσε η βόμβα της διάλυσης. Από την πολλή μας, θέληση να φτάσουμε στην κορυφή, δεν μείναμε επί μακρόν. Δεν ξέρω γιατί. Έτυχε, ίσως…”

To Top