Ομπράντοβιτς: «Θα είμαι εκεί για τον Γκάλη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε θετικά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τους υπεύθυνους της ΚΑΕ Άρης για να μάθουν τις προθέσεις του για να παρευρεθεί στη γιορτή που θα γίνει στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο για τον Νίκο Γκάλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τόνισε: «Φυσικά και θα έρθω για τον Γκάλη. Θα ερχόμουν ακόμη και εάν εκείνο το διάστημα είχε προγραμματιστεί φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού ο οποίος αποδέχθηκε θερμότατα την πρόσκληση.

Η άφιξη του «Ζοτς» στη Θεσσαλονίκη (ο οποίος αξίζει να θυμίσουμε πως είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ως παίκτης τον Νίκο Γκάλη με τη φανέλα της Παρτιζάν) έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Σε ό,τι αφορά τις προετοιμασίες για το μεγάλο event της Θεσσαλονίκης, πρόσφατα την πρόσκληση του Αρη αποδέχθηκε και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, ενώ πλην των Τζάμσι, Ντακουρί, Οστρόφσκι, επιβεβαίωσαν την παρουσία τους ο Ντίνο Ράτζα και ο Ντίνο Μενεγκίν.

Το «ΟΚ» για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής έχουν δώσει συνολικά 26 παλιοί συμπαίκτες του Γκάλη. Είναι απαραίτητο, επίσης, να διευκρινίσουμε πως το φιλικό της ομάδας μπάσκετ του Αρη με τη Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν θα είναι το… κυρίως μενού της εκδήλωσης.

Δεν θα υπάρξει παιχνίδι παλαιμάχων, αλλά ένας αγώνας 15-20 λεπτών της νυν ομάδας του Αρη με τη νυν ομάδα της Λιμόζ που απλώς θα πλαισιώσει το πρόγραμμα μιας σειράς εορταστικών στιγμών. «Θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, δεν θα γίνει απλώς ένα φιλικό παιχνίδι για τον Γκάλη, δεν επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό, θα υπάρξουν μια σειρά δρώμενα τα οποία ελπίζουμε να απολαύσει ο κόσμος που θα δώσει το ”παρών”» λένε στην ΚΑΕ Αρης.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top