Ομπράντοβιτς: «Θα μπορούσε να κερδίσει και ο Άρης»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε μετά τον αγώνα πως ο Άρης θα μπορούσε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα, έδωσε συγχαρητήρια στους κίτρινους, αλλά αναφέρθηκε και στην δική του ομάδα και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως “ο Άρης είχε καλό ρυθμό και καλές αλλαγές στην άμυνά του. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και ήταν. Σήμερα κάναμε από τα χειρότερά μας επιθετικά παιχνίδια, όχι μόνο γιατί ήμασταν άστοχοι, αλλά γιατί δεν είχαμε αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα, την καλή κυκλοφορία και τις πολλές πάσες, την δημιουργία… Θα μπορούσε να το κερδίσει και ο Άρης. Δεν θα ήταν έκπληξη αν το κέρδιζε ο Άρης”.

Ρωτήθηκε αν τον ενδιαφέρει μόνο οι νίκες του Παναθηναϊκού ή να έχει πρόοδο το ελληνικό μπάσκετ και απάντησε: “Ποια είναι η δουλειά των προπονητών; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Σύμφωνα με κάποιους ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Μπορεί αυτοί που το πιστεύουν να κάνουν λάθος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Κάνουμε καλά τη δουλειά μας, όπως λένε… Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης αρκετές φορές με Έλληνες παίκτες, που πλαισιώνουν και την Εθνική ομάδα. Αρκετοί φίλαθλοι και του ΠΑΟΚ και του Άρη μου έδιναν επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα και θα συνεχίσει να δουλεύει με το ίδιο σθένος για το καλό του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ. Σκεφτείτε τι παίκτες έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό και τι πορεία είχαν και στην Εθνική ομάδα και τι ιδέες πήραν…”

Ρωτήθηκε αν είχε κάποιο πρόβλημα ο Ντέιβιντ Λόγκαν και δεν αγωνίστηκε χθες και απάντησε “κανένα πρόβλημα δεν είχε”, ενώ σε ερώτηση τι θα πρέπει να αλλάξει είπε ότι “θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στο ένας εναντίον ενός και να φέρουμε πάλι το παιχνίδι μας στην επίθεση με πολλές πάσες, καλή κυκλοφορία…”.

Ο Ιαν Βουγιούκας υποστήριξε ότι “ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Αρης και καταφέραμε να κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και της συνέχειας στην Ευρωλίγκα”.

To Top