Ομπράντοβιτς: «Οι αγώνες στο Παλέ δεν είναι ποτέ εύκολοι»

Με σοβαρότητα και προσοχή οφείλει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Άρη στην αυριανή αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ για τη «δύσκολη έδρα» των «κίτρινων» έκανε λόγο και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε τον Άρη, σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε πως ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα, και επιπλέον ότι οι αγώνες εκεί δεν είναι ποτέ εύκολοι. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό μας, παίζει καλύτερα στους τελευταίους αγώνες και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Θέλουμε τη νίκη και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση για να την κατακτήσουμε».

Από τη δική του πλευρά, ο Τσαρτσαρής ανέφερε στη δήλωσή του: «Είναι το δεύτερο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε στη σειρά και ένα από τα πιο σημαντικά. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα την οποία σεβόμαστε και σε μια έδρα που πάντα είναι δύσκολη. Στόχος μας είναι η νίκη, για να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είμαστε σε καλό δρόμο, οι προπονήσεις γίνονται πλέον με περισσότερους παίκτες, κάτι που σίγουρα, αφού υπάρχουν περισσότερες λύσεις βελτιώνει την ποιότητα, ενώ γίνεται και καλύτερο ροτέισον στα παιχνίδια, το οποίο βοηθά να φρεσκαριστεί η ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

To Top