Ονόματα, λόγια, επενδυτολογία! Η ουσία δεν αλλάζει, όσο η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα: show me the money!

H Κυριακή ήταν μια ημέρα, όπου αγωνιστικά ο Άρης δεν κατάφερε το αυτονόητο: να πάρει την νίκη και να αναπνεύσει βαθμολογικά. Σκόνταψε απέναντι σε μια από τις πιο μέτριες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Πανθρακικός.

Την ίδια ώρα, στα Vip’s του Κλεάνθης Βικελίδης ονόματα ακούστηκαν, λόγια εκφράστηκαν, η επενδυτολογία πήγε σύννεφο! Κανένας επενδυτής δεν φάνηκε στο Χαριλάου… Ουδείς υποψήφιος επιχειρηματίας είδε το παιχνίδι από τις κερκίδες του γηπέδου. Ούτε από τη Θύρα των επισήμων, ούτε από τη Θύρα 3 ή τη Θύρα 1. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα. Ο δρόμος για να φανεί η κατάληξη των διοικητικών γεγονότων κρατάει τρεις + μια μέρες, όσες έμειναν πλέον μέχρι την 5η Δεκεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτή είναι η καθοριστική διάρκεια εκ των πραγμάτων μέχρι να φτάσουμε στο… δια ταύτα. Ποιο είναι αυτό: ο άγνωστος μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό επενδυτής, να «μιλήσει» με… πράξεις. Σε απλά λόγια, να δείξει το χρήμα ή όπως είναι πια σε όλους γνωστό και δημοφιλές να εφαρμόσει το «show me the money»!

Κι όταν λέμε το «χρήμα», είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόμαστε αναφορά στην κάλυψη των 7.000.000 ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου.

Εφόσον μπουν αυτά τα χρήματα, ο Άρης περνάει σε άλλα χέρια, αλλάζει σελίδα και μετά θα είναι θέμα πλέον του νέου επενδυτή να πείσει την ΕΕΑ ότι μπορεί να πάρει και με τη… βούλα το «τιμόνι» της ΠΑΕ στα χέρια του. Σε αρνητική εξέλιξη, ο Άρης καλείται για μια ακόμη φορά να βρει τον δρόμο του κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων χρόνων!

To Top