“Ράγισε” το γυαλί με Πουλίδο

Ο Ρούμπεν Πουλίδο από αρχηγός του Άρη και ένας από τους στυλοβάτες της τρέχουσας χρονιάς βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα!

O Πουλίδο ήταν από τις εκπλήξεις του Μιλίνκοβιτς μια και ξεκίνησε στην ενδεκάδα, ενώ όλη την εβδομάδα δεν ήταν στις δοκιμές της βασικής ενδεκάδας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με τον Πανθρακικό κατά την αλλαγή του από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο 37′.

Ο Σέρβος προπονητής αντικατέστησε τον Πουλίδο χοντας κάνει προηγουμένως δριμύτατες παρατηρήσεις στον 34χρονο αμυντικό για την κάκιστη αγωνιστική συμπεριφορά του, με τους δυο άνδρες να έχουν έντονη συνομιλία. Οταν βγήκε ο Πουλίδο, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, ούτε μιλιά! Μπορεί ο Μιλίνκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου είπε για τον Ισπανό ότι ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις όλη τη βδομάδα γι αυτό τον έβαλε βασικό, ωστόσο, είναι φανερό ότι το “ράγισε” το γυαλί.

Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Πουλίδο, που είχε διένεξη με τους οπαδούς στο ματς με τον Παναιτωλικό με τους οπαδούς να τον κατηγορούν ότι πέταξε το περιβραχιόνιο και τον ίδιο να σπεύδει να διαψεύσει στην ιστοσελίδα του Αρη ότι έκανε κάτι τέτοιο.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που κατηγορήθηκε ότι έφταιγε για τα δυο γκολ, παραιτήθηκε από αρχηγός, καθώς υποστήριξε ότι δεν μπορούσε, λόγω γλώσσας να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα αρνητικό σκηνικό, χωρίς κανείς να μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον του Πουλίδο στην ομάδα.

To Top