Οπαδοί σε παίκτες: «Δεν θα ανεχθούμε την κοροϊδία»

Η ισοπαλία και η μέτρια εμφάνιση του Άρη κινητοποίησε τον κόσμο της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα αντιπροσωπεία των οπαδών του Άρη  βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και ζήτησε να μιλήσει στους παίκτες, όπως και έγινε.

Ακολούθησε συνεννόηση  με τους παράγοντες της ομάδας και τον Σάκη Τσιώλη, οι οποίοι άναψαν το πράσινο φως. Για περίπου μισή ώρα, λεπτά η αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε στους ποδοσφαιριστές στέλνοντάς τους πολλαπλά μηνύματα.

«Θα είμαστε δίπλα σας και εντός και εκτός έδρα ς σ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος» τους είπαν χαρακτηριστικά τονίζοντας όμως ότι: «θα είμαστε στο πλευρό σας αρκεί να βλέπουμε το πάθος και την διάθεση που απαιτεί η φανέλα του Άρη».

Παράλληλα ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να κοιτάξουν μόνο τη δουλειά τους στο γήπεδο, να συμπεριφερθούν ως επαγγελματίες και να μην δίνουν το παραμικρό δικαίωμα στην εξωγηπεδική τους ζωή!

«Δεν θα ανεχθούμε την κοροϊδία προς τους ίδιους τους φιλάθλους» ειπώθηκε χαρακτηριστικά
Στην συνέχεια οι οπαδοί αποχώρησαν ζητώντας να δουν αυτή την αλλαγή νοοτροπίας αρχικά από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

To Top