Οπαδός του ΟΦΗ χτύπησε τον Μαυρία με διαιτητή Τριτσώνη! Πού πήγε η ευαισθησία του; (video)

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, ο Χάρης Μαυρίας δέχτηκε χτύπημα από οπαδό των Κρητικών, μόλις πλησίασε στην κεντρική εξέδρα.

Ο νεαρός επιθετικός κοντραρίστηκε με τον Μανώλη Μονιάκη και βρέθηκε έξω από τη γραμμή του πλαγίου άουτ, πολύ κοντά στη μικρή κεντρική εξέδρα του “Θόδωρος Βαρδινογιάννης”, με συνέπεια ένας από τους θεατές να σηκωθεί και να τον χτυπήσει στην πλάτη.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Μαυρία, ο οποίος διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον Βερόν, που ως αρχηγός του ΟΦΗ έσπευσε να του ζητήσει το λόγο.

Ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης αντιλήφθηκε το συμβάν και διέκοψε την αναμέτρηση για ένα λεπτό, ενώ το έγραψε και στο φύλλο αγώνος. Καμία άλλη επίπτωση!

Κατά τραγική σύμπτωση ο Τριτσώνης ήταν ο… ευαίσθητος διαιτητής που διέκοψε πέρσι τον αγώνα Άρης-Αστέρας για ένα μπουκάλι στην Κουρομπίλια,  με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο κιτρινόμαυρος σύλλογος και να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Όλοι θυμούνται πώς είχε λειτουργήσει, με μια περίεργη στα όρια της πρόκλησης ευαισθησία!

Αυτή τη φορά, πάντως, ο Τριτσώνης δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία! Θα μείνει τελικά ατιμώρητη η χειροδικία του φιλάθλου; Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι;

To Top