“Πλήρωσε” ο Άρης με 2,67 και πάμε σε Ιταλία και κύπελλα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το κουπόνι μας χθες, μια και σχεδόν όλοι οι αγώνες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτό «έσπασαν».

Ένα από τα λίγα «φυσιολογικά» αποτελέσματα ήταν ο «Άσσος» της Σέφιλντ κόντρα στην Πόρτσμουθ που μας χάρισε απόδοση 1.75. Στις «Μπόμπες» δικαιωθήκαμε τόσο από τον Άρη που έφερε 2-2 απο τον Ολυμπιακό και πλήρωσε στο 1Χ απόδοση 2.67, όσο και από τη Χόρσενς που νίκησε 1-0 την Κοπεγχάγη και πλήρωσε στο 1Χ απόδοση 2.11.

Διήμερο Κυπέλλου για όλη την Ευρώπη, αλλά και πρωταθλήματος για την Ιταλία. Ειδικά στη Β’ Ιταλίας υπάρχει πλήρης δράση και από εκεί προκύπτει και το σημείο της ημέρας. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Νοβάρα επί τηςΆσκολι που παίζεται 2.00 στο Stoiximan. H γηπεδούχοι δε διανύουν περίοδο καλής φόρμας και αναμένουμε το αρνητικό σερί τους να συνεχιστεί, ενώ σήμερα καλούνται να αγωνιστούν χωρίς δύο σημαντικές απουσίες. Για τη Serie A η Παλέρμο υποδέχεται τη Μίλαν η οποία μπορεί να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Το «Διπλό» Draw No Bet προσφέρεται στο 1.73 στην StanJames και αποτελεί καλή στοιχηματική επιλογή, μια και η Μίλαν αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της. Συνεχίζοντας στα «Μονά» βρίσκουμε τον «Άσσο» της Βαρέζε που παίζεται στο 1.80 στην William Hill. Πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή του προπονητή των γηπεδούχων, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της Βαρέζε και η Βιντσέτζα θα παραταχθεί με απουσίες. «Άσσος» και η Μπάρι με αντίπαλο την Έμπολι που προσφέρεται στο 1.85 στην Mybet.

Στις «Μπόμπες» αρχίζουμε με το Βέλγιο, όπου συνεχίζεται το σερί, καθώς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα παραμένει το πιο κερδοφόρο σε αυτήν την κατηγορία. Εκεί βρίσκουμε το Χ2 της Γάνδης με αντίπαλο την Άντερλεχτ σε απόδοση 2.38 στην Bet365. Τελευταία η Άντερλεχτ δεν πάει πολύ καλά και παρουσιάζει προβλήματα με την απόδοσή της. Από την άλλη η Γάνδη έχει ωφεληθεί απο την αποχώρηση του Σόλιντ και επέστρεψε στις νίκες, δείχοντας άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Τέλος πάμε με την έκπληξη και στο Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο με το Χ2 να παίζεται στο 2.20 στην William Hill.

 

Σήμερα βέβαια αρχίζει και γιορτή του μπάσκετ, το NBA. Δύο σημεία από τον tipster μας για απόψε. Αρχίζουμε με τον αγώνα Μαϊάμι – Μπόστον και πάμε με νίκη των γηπεδούχων με μειονέκτημα έξι πόντων σε απόδοση 1.93. Επίσης στην αναμέτρηση Λέικερς – Ντάλλας επιλέγουμε το σημείο Ντάλας +9.5 σε απόδοση 1.83.

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

To Top